<
НОВИНИ ДНЯ: Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкоювсі новини дня
25.06.2013 16:37 882

Ольга Гургула зробила доповідь на Балтійських арбітражних днях ДІС

Ольга Гургула, старший юрист АФ «ENGARDE», зробила доповідь на тему «Правова основа і практика щодо арбітрабельності корпоративних спорів в Україні» на Балтійських арбітражних днях ДІС 13-14 червня 2013 року.

Ольга Гургула, старший юрист АФ «ENGARDE», зробила доповідь на тему «Правова основа і практика щодо арбітрабельності корпоративних спорів в Україні» на Балтійських арбітражних днях ДІС, що пройшли в столиці Латвії Ризі 13-14 червня 2013 року.

Балтійські арбітражні дні є щорічною конференцією, яку проводить Балтійська регіональна група Німецької арбітражної асоціації (DIS Baltikum). Перелік тем, що обговорювались під час конференції, містив як добре відомі та чітко врегульовані питання корпоративних спорів, так і актуальні наразі аспекти арбітражу фінансових спорів. Учасники конференції мали нагоду збагатити свої знання про сучасні напрямки розвитку арбітражу корпоративних і фінансових спорів, що постають в Німеччині, Скандинавії, країнах Балтики, у Центральній та Східній Європі.

В своїй доповіді Ольга Гургула висвітлила підхід українського права щодо арбітрабельності корпоративних спорів та висловила свою думку про те, що розвиток міжнародного арбітражу в Україні має гарні перспективи.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ольга Гургула зробила доповідь на Балтійських арбітражних днях ДІС 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
25.06.2013 16:37 882
Еще материалы раздела «Новини підприємств»