<
НОВИНИ ДНЯ: ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.07.2013 19:00 8192

Україна зайняла 73-е місце у світі за якістю життя

За якістю життя Україна займає 73 місце серед 191 країни світу.Про це під час прес-конференції повідомив економіст Ерік Найман.  

Найман назвав декілька критеріїв, за якими Україна виглядає не так погано на загальному тлі світових країн.

«Високе місце у цьому рейтингу Україна отримала лише за певними критеріями: хороший клімат, низька вартість проживання, тобто дешевше жити в Україні в порівнянні із будь-якою європейською країною, дуже високу оцінку отримали культура та розваги. Стосовно безпеки та охорони здоров'я виникають вже певні питання, оскільки є вже певні мінуси - це навколишнє середовище, наслідки від Чорнобильської катастрофи та екологічної ситуації на Сході України, а також інфраструктура та економіка, що занепадають» - зазначив Е. Найман.

Крім того, за словами експерта, у рейтингу, де найкраще вести бізнес, Україна посідає 137 місце серед 185 країн світу і тому зараз із нашої країни масово тікають західні підприємці.

Також серед 150 країн, де найкраще проводити старість, Україна тримає 72 місце, таким чином випереджаючи лише країни Африки та Азії.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна зайняла 73-е місце у світі за якістю життя 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.07.2013 19:00 8192
Еще материалы раздела «Суспільство»