<
НОВИНИ ДНЯ: Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпекувсі новини дня
Політика
Україна
18.07.2013 13:08 6492

Фаріон не бажає вступу України до ЄС

Народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Фаріон не в захваті від перспективи вступу України до ЄС.  

Фаріон припускає, що країни ЄС об'єдналися лише заради інтересів великого капіталу.

Про це депутатка заявила 17 липня у Херсоні, де вона презентувала перевидання своєї книжки «Мовна норма: знищення, пошук, віднова».

«Чи не об'єдналися вони (країни ЄС), власне, для того, щоб рятувати великий капітал, щоб ці потоки великого капіталу транзитно, безболісно шурували їхніми теренами?» - сказала Фаріон.

За її словами, у неї є проблемні запитання до Євросоюзу, зокрема - щодо духовних цінностей. «Я маю запитання до моралі, до духовності, до їхніх пропозицій легалізувати (в Україні) одностатеві шлюби, до їхнього руйнування наших традиційних цінностей, до їхнього наступу на інститут родини», - заявляє Фаріон.

На її думку, Україні доцільніше було б стати членом Балто-Чорноморського співробітництва.

На зустріч з Іриною Фаріон у Херсоні прийшло близько 200 осіб. Порядок під час заходу охороняло понад 30 міліціонерів.

Перед зустріччю близько 150 противників ВО «Свобода» під прапорами компартії України та Всеукраїнської громадської організації «Антифашистський комітет України» перекрили вхід до будинку. Між ними та прихильниками «Свободи» виникали спроби піти врукопашну, проте їх швидко припиняли працівники міліції. Зустріч І. Фаріон з мешканцями міста розпочалася на півгодини пізніше - міліції довелося утворити жививй коридор у натовпі противників «Свободи». Проблемним був і вихід з будинку після закінчення зустрічі, оскільки організатори тривалий час не випускали бажаючих вийти з приміщення, мотивуючи це тим, що виходитимуть усі разом - для запобігання можливим провокаціям з боку опонентів «Свободи».

За повідомленням Укрінформу.

Оценка материала:

2.33 / 3
Фаріон не бажає вступу України до ЄС 2.33 5 3
Політика / Україна
18.07.2013 13:08 6492
Еще материалы раздела «Україна»