<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
 Александр Шахов 23.07.2013 10100

Обережно, міліція: п'ятірка випадків, коли зустріч із міліціонерами ставала для людей летальною

Гучна справа зі зґвалтуванням мешканки смт. Врадіївка Ірини Крашковой двома міліціонерами змусила вибухнути Україну. Люди почали згадувати всі старі злочини, які міліція не розкрила свого часу, сподіваючись, що «щеплення Врадіївкою» спрацює і вдасться домогтися справедливості. Але найпроблемніші справи-глухарі – ті, де потерпілі вважають винними саму міліцію.

Жертва № 5. Ласло Коломпаров, 39 років

06

Не витримавши тортур, вистрибнув з вікна кабінету слідчого в Лозовій

9 січня 2011 до сім'ї Коломпарових приїхала міліція і попросили главу сімейства Ласло і його дружину Лану проїхати з ними до райвідділу. Потерпілі стверджують, що міліціонери змушували їх зізнатися в розповсюдженні наркотиків. Нібито вони налагодили міжнародний канал постачання з Росії. Коли Лану вивели в коридор, вона проходила повз кабінету слідчого, де допитували Ласло. За її словами, двері були прочинені і вона побачила, як правоохоронці б'ють чоловіка по голові, а він намагається прикритися руками. Через кілька хвилин Ласло Коломпаров, ймовірно, не витримавши знущань, вистрибнув у вікно з четвертого поверху. П'ять днів потому від отриманих травм він помер у реанімаційному відділенні міськлікарні. На лаву підсудних сіли двоє міліціонерів: Олександр Кулик та Володимир Палко. Остаточного вироку у справі ще немає.

Оценка материала:

5.00 / 6
Обережно, міліція: п'ятірка випадків, коли зустріч із міліціонерами ставала для людей летальною 5.00 5 6
Життя та Стиль / Суспільство
 Александр Шахов 23.07.2013 10100
Еще материалы раздела «Суспільство»