<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.07.2013 15:13 1381

У червні в Україні з’явились Князь, Дарій, Богиня та Мальвіна

Протягом червня в Україні відділами реєстрації актів цивільного стану зареєстровано 36 962 акти про народження і 1518 актів про зміну імені. Українці все частіше стали називати своїх дітей рідкісними, екзотичними іменами.  

Як повідомили у Державній реєстраційній службі України, у цьому місяці дітям нерідко присвоювали рідковживані імена.

Зокрема, хлопчиків називали іменами Тигран, Світозар, Єлисей, Князь, Рамазан, Тамерлан, Султан, Іон, Дарій, Феруз. А от дівчаткам давали імена: Божена, Злата, Латіфа, Роксолана, Богиня-Надія, Джульєтта, Княгиня, Мальвіна, Нарциза, Офелія, Квітослава.

Разом з тим, найбільшою популярністю в цей період користувалися також традиційні чоловічі та жіночі імена - Артем, Андрій, Богдан, Дмитро, Денис, Іван, Максим, а також Анастасія, Анна, Вікторія, Марія, Поліна і Софія.

За даними ZN.ua.

Оценка материала:

5.00 / 1
У червні в Україні з’явились Князь, Дарій, Богиня та Мальвіна 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.07.2013 15:13 1381
Еще материалы раздела «Суспільство»