<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіоніввсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
24.07.2013 19:00 5363

Перелік вулиць, які перекриють на святкування Хрещення Русі

У зв'язку зі святковими заходами з нагоди 1025 річниці Хрещення Київської Русі на вихідні в центрі столиці буде введено тимчасове обмеження руху транспорту з 7.00 до 21.00.  

Столична Державтоінспекція повідомляє: вулиця Хрещатик буде перекрита від вулиці Богдана Хмельницького до Інститутської в суботу з 10.00 до 22.00, а в неділю - з 8.00 до 22.00.

Крім того, в суботу тимчасово обмежать рух транспорту по вулиці Трьохсвятительській від Європейської площі до Михайлівської площі. Також, у цей день тимчасово закриють проїзд по вулиці Лаврській від площі Слави до Цитадельної і по вулиці Грушевського від Шовковичної до Кріпосного провулка.

У зв'язку з такими обмеженнями Державтоінспекція звертається до водіїв з розумінням поставитися до тимчасових труднощів і завчасно планувати маршрут свого пересування по місту в ці дні. Для зручності ДАІ пропонує учасникам заходів, які прибудуть автобусами, скористатися паркувальними майданчиками, розташованими біля наступних станцій метро:

1. майданчик біля станцій метро «Червоний Хутір» та «Бориспільська»;

2. станція метро «Лісова» (у двох напрямках);

3. станція метро «Житомирська»;

4. станція метро «Академмістечко»;

5. станції метро «Васильківська» та «Виставковий центр».

Державтоінспекція столиці повідомляє, що з нагоди святкування 1025 річниці Хрещення Київської Русі до столиці прибуватимуть урядові делегації інших країн.

Аби уникнути можливих ускладнень у дорожньому русі, Державтоінспекція міста радить водіям враховувати це і планувати свої поїздки таким чином, щоб по можливості утриматись від поїздок до Центрального та Південного залізничного вокзалу о другій половині дня 26 липня.

Оценка материала:

4.50 / 2
Перелік вулиць, які перекриють на святкування Хрещення Русі 4.50 5 2
Життя та Стиль / Столиця
24.07.2013 19:00 5363
Еще материалы раздела «Столиця»