<
НОВИНИ ДНЯ: Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
14.08.2013 18:34 2549

В Одесі армянський боксер побив дільничего

Український спортсмен, дворазовий чемпіон світу з тайського боксу Едгар Арутюнян побив дільничного.

Інцидент стався в Одесі ще на початку серпня, проте відомо про нього стало лише зараз. Постраждалий - працівник Лузанівського відділення міліції Роман Мухамедзянов - наразі перебуває в лікарні. Лікарі діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму.

За інформацією співрозмовника видання, 28-річний спортсмен потрапив у поле зору міліції після того, як на нього написала заяву власна мати (у зв'язку з чим - не уточнюється). Арутюняна викликали у відділення для бесіди. З'явившись туди, він нібито почав ображати міліціонерів. Ті, у свою чергу, склали на нього адміністративний протокол. Спортсмен пішов, а через деякий час повернувся і побив дільничного Мухамедзянова. Колеги міліціонера спробували затримати спортсмена, застосувавши проти нього сльозогінний газ, однак тому вдалося втекти.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею "Умисне заподіяння побоїв міліціонеру, який перебуває при виконанні обов'язків". Арутюняна оголошено в розшук.

По сообщению "Вестей".

Оценка материала:

3.00 / 2
В Одесі армянський боксер побив дільничего 3.00 5 2
Життя та Стиль / Події
14.08.2013 18:34 2549
Еще материалы раздела «Події»