<
НОВИНИ ДНЯ: Байден продовжив заборону на заходи в морські порти США для суден, пов'язаних з Росією  Астрономи відкрили найбільшу чорну діру Чумацького Шляху: вона у 33 рази перевищує Сонце  Чому літаки США захищали Ізраїль, а не Україну: аналіз The Atlantic  Простий і швидкий салат із пекінської капусти  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  В Україні розбудовують одну із АЕС: її потужності перевищать окуповану Запорізьку атомну станцію  У Путіна підтвердили, що виводять "миротворців" із Нагірного Карабахувсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
18.12.2007 16:52 18119

Посещаемость сайтов торговой системы Nadavi.net превысила три миллиона человек в месяц

Ежемесячная посещаемость сайтов торговой системы Nadavi.net превысила 3 млн. человек. Данные подтверждены независимой статистикой агентства по онлайн исследованиям Gemius.

Nadavi.net является крупнейшей интернет-системой украинского рынка, включающей в себя собственные сайты (E-katalog.com.ua, Pokupaj.com.ua, Magazilla.ua, Nadavi.com.ua и др.), а также тематические разделы на сайтах Mail.ru, Gala.Net, Oboz.ua, Online.ua, Join.ua. Более 600 интернет-магазинов размещают свои прайс-листы на тематических и партнерских сайтах Nadavi.net.

Темпы роста посещаемости системы по итогам года составляют 10% в месяц. В последние месяцы темпы роста значительно увеличились, что позволило преодолеть трехмиллионный рубеж уже по итогам ноября месяца.

«Впереди новогодний «подарочный» ажиотаж и предпраздничный бум продаж. Это значит, что еще большее количество человек воспользуется услугами нашей торговой системы по выбору товаров в интернет-магазинах. До конца 2007 года показатель ежемесячной посещаемости Nadavi.net планируется увеличить до 5 млн. человек», - отметил Владимир Моргун, директор по маркетингу торговой системы Nadavi.net.

Оценка материала:

3.33 / 6
Посещаемость сайтов торговой системы Nadavi.net превысила три миллиона человек в месяц 3.33 5 6
Прес-релізи / IT та зв'язок
18.12.2007 16:52 18119
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»
  • Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков

    В Харькове существует множество провайдеров, предлагающих разнообразные услуги по подключению к интернету. Они конкурируют между собой, предоставляя широкий спектр тарифов и услуг, чтобы привлечь как можно больше клиентов.

    IT та зв'язок 25.03.2024 268
  • Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади

    Сучасній людині важко уявити своє життя без мобільного телефона. Адже в цьому пристрої поєднується стільки функцій, що ви можете завжди залишатися на зв’язку, працювати з документами, грати в ігри чи робити фото. Головне для цього всього – справність смартфона.

    IT та зв'язок 12.03.2024 310
  • Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом

    Якщо Pixel 6 та 6 Pro завоювали шанувальників завдяки чудовим камерам та штучному інтелекту, то нова 7-а серія смартфонів Google претендує на звання конкурента гігантів. Щоб розбавити ринковий тандем Apple-Samsung, гаджети отримали надпотужний процесор, шикарні камери та покращену автономність. Фахівці магазину електроніки AVIC з'ясували, чому Google Pixel 7 і 7 Pro не гірші від флагманів інших брендів, що вони пропонують користувачам і в чому переваги кожного з апаратів.

    IT та зв'язок 09.03.2024 516
  • Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу

    Найбільш популярним хмарним сервісом у сфері платформених та інфраструктурних послуг є Amazon Web Services. Застосовують його вже майже 20 років такі мегакорпорації, як Кока-Кола, Нетфлікс, БМВ та інші. Все частіше можливостями користуються і порівняно невеликі підприємства. Ознайомитися з можливостями та перевагами AWS користувачі з України можуть на https://www.softwareone.com/uk-ua/cloud-services/aws. Досить довго хмара знаходилася в лідерах за прибутками, проте поступилася у 2010 році Майкрософт Азур.

    IT та зв'язок 06.03.2024 374
  • Особливості просування сайтів Особливості просування сайтів

    Розкручений веб-сайт може стати для свого власника справжнім золотим дном. Наявність топового майданчика – це трамплін до зростання продажів. Адже те що з Мережі можна отримувати готових клієнтів – це факт, що підтверджено на практиці. І необхідно для цього лише мати інтернет-ресурс, який правильно налаштований.

    IT та зв'язок 01.03.2024 341