<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°всі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
01.12.2008 21:37 20940

«Київстар»: передноворічна акція «Щасливі вихідні»

Усім абонентам тарифного плану «Класичний», які мають потребу спілкуватися більше з рідними та близькими, «Київстар» пропонує акцію «Щасливі вихідні» для безкоштовних розмов у вихідні та святкові дні.

Акція «Щасливі вихідні» чинна для абонентів контрактного та передплаченого зв’язку «Київстар», які обслуговуються на умовах тарифного плану «Класичний». Замовлення акції «Щасливі вихідні» безкоштовне і можливе лише в період з 1 грудня 2008 року до 28 лютого 2009 року. Абоненти інших тарифних планів також можуть замовити акцію «Щасливі вихідні» у разі переходу на тарифний план «Класичний».

Щомісячно учасникам акції нараховуватиметься 100 безкоштовних хвилин для вихідних дзвінків на номери абонентів «Київстар» та DJUICE, за винятком абонентів «Мобілич». Плата за з’єднання для абонентів передплаченого зв’язку становить 0,35 грн. Акція діє цілодобово в суботу, неділю та святкові дні. Акція триває до січня 2010 р.

Акційні хвилини діють протягом місяця з моменту їх нарахування. Невикористані за попередній місяць акційні хвилини анулюються. Абоненти можуть самостійно перевіряти залишок невикористаних акційних хвилин за допомогою USSD *112#.

Замовити акцію «Щасливі вихідні» можна, зателефонувавши на IVR 477 чи IVR 477*1 або за допомогою інтерактивної системи «Мій Київстар» (www.my.kyivstar.ua).

Довідка про компанію «Київстар»:

Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування 23,3 млн осіб (станом на 1.11.08). «Київстар» забезпечує покриття території, де проживає 99,9% населення України, його мережа охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 194 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

Оценка материала:

4.29 / 7
«Київстар»: передноворічна акція «Щасливі вихідні» 4.29 5 7
Прес-релізи / IT та зв'язок
01.12.2008 21:37 20940
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»