<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
01.12.2008 21:39 13835

Передноворічна акція «Подарунки Київстар» – у грудні MMS дешевші за SMS!

Приєднавшись до акції «Подарунки Київстар», абоненти зможуть надсилати MMS-повідомлення за супернизькою ціною – лише 0,25 грн за повідомлення.

Акція триває в період з 1 по 29 грудня 2008 року. Взяти участь у ній може будь-який абонент «Київстар», DJUICE та «Мобілич». Тариф 0,25 грн чинний для MMS-повідомлень на номери абонентів «Київстар» та абонентів мереж інших операторів мобільного зв’язку України.

Акція поширюється також на MMS-повідомлення, відправлені на адреси електронної пошти, а також у межах користування послугою «eSMS+eMMS».

Більше інформації про акцію шукайте на сайті www.kyivstar.ua.

Напередодні зимових свят абоненти «Київстар» можуть частіше ділитися враженнями й емоціями зі своїми рідними та друзями. І на всіх ще чекають нові приємні несподіванки від «Київстар». Чим ближче новорічні і різдвяні свята, тим більше подарунків отримують абоненти «Київстар» і тим більше сюрпризів вони можуть зробити своїм рідним, друзям та знайомим.

Довідка про компанію «Київстар»:

Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування 23,3 млн осіб (станом на 1.11.08). «Київстар» забезпечує покриття території, де проживає 99,9% населення України, його мережа охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 194 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

Оценка материала:

4.38 / 8
Передноворічна акція «Подарунки Київстар» – у грудні MMS дешевші за SMS! 4.38 5 8
Прес-релізи / IT та зв'язок
01.12.2008 21:39 13835
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»