<
НОВИНИ ДНЯ: Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не станевсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
02.12.2008 16:23 19786

«Мобилочка» признана лучшей мобильной сетью

Статус лидера подтвердил международный фестиваль-конкурс «Выбор года», признав «Мобилочку» лучшей в номинации «Сеть салонов мобильной связи». Согласно итогам маркетингового исследования потребительских предпочтений, проведенного компанией TNS Ukraine, опроса экспертов и мнения ведущих рекламных агентств национальная сеть салонов мобильной связи «Мобилочка» получила наивысшую оценку. Прозрачность и независимость исследований подтверждает аудит результатов международной консалтинговой компанией Deloitte.

Золотая медаль фестиваля-конкурса «Выбор года» является подтверждением высокого доверия потребителей и престижным знаком отличия наилучших товаров и услуг на украинском рынке. Для «Мобилочки» эта медаль стала третьим подряд признанием «Выбора Года» и доказательством безупречного первенства среди украинских мобильных ритейлеров. Знак «Выбор Года» является серьезным аргументом при выборе товара или услуги потребителем.

Во время церемонии награждения, которая состоялась 29 ноября во дворце «Украина», был разыгран главный приз от сети «Мобилочка» – ноутбук, который предоставило официальное представительство Toshiba в Украине. Таким образом, «Мобилочка» еще раз заявила о своем новом направлении портативной компьютерной техники, которое, по мнению специалистов компании, подтверждает серьезные намерения представлять данное направление в своей розничной сети.

Справка о компании

Национальная сеть салонов мобильной связи «Мобилочка» на рынке мобильного ритейла с января 2005 года. Сеть входит в состав холдинга Mobile Synergy group, специализируется на розничной продаже мобильных телефонов, ноутбуков, аксессуаров и услуг национальных операторов мобильной связи.

Сеть состоит из 279 магазинов в 76 городах Украины.

www.mobilochka.ua

Image

Оценка материала:

3.83 / 6
«Мобилочка» признана лучшей мобильной сетью 3.83 5 6
Прес-релізи / IT та зв'язок
02.12.2008 16:23 19786
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»
  • Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков

    В Харькове существует множество провайдеров, предлагающих разнообразные услуги по подключению к интернету. Они конкурируют между собой, предоставляя широкий спектр тарифов и услуг, чтобы привлечь как можно больше клиентов.

    IT та зв'язок 25.03.2024 268
  • Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади

    Сучасній людині важко уявити своє життя без мобільного телефона. Адже в цьому пристрої поєднується стільки функцій, що ви можете завжди залишатися на зв’язку, працювати з документами, грати в ігри чи робити фото. Головне для цього всього – справність смартфона.

    IT та зв'язок 12.03.2024 310
  • Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом

    Якщо Pixel 6 та 6 Pro завоювали шанувальників завдяки чудовим камерам та штучному інтелекту, то нова 7-а серія смартфонів Google претендує на звання конкурента гігантів. Щоб розбавити ринковий тандем Apple-Samsung, гаджети отримали надпотужний процесор, шикарні камери та покращену автономність. Фахівці магазину електроніки AVIC з'ясували, чому Google Pixel 7 і 7 Pro не гірші від флагманів інших брендів, що вони пропонують користувачам і в чому переваги кожного з апаратів.

    IT та зв'язок 09.03.2024 516
  • Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу

    Найбільш популярним хмарним сервісом у сфері платформених та інфраструктурних послуг є Amazon Web Services. Застосовують його вже майже 20 років такі мегакорпорації, як Кока-Кола, Нетфлікс, БМВ та інші. Все частіше можливостями користуються і порівняно невеликі підприємства. Ознайомитися з можливостями та перевагами AWS користувачі з України можуть на https://www.softwareone.com/uk-ua/cloud-services/aws. Досить довго хмара знаходилася в лідерах за прибутками, проте поступилася у 2010 році Майкрософт Азур.

    IT та зв'язок 06.03.2024 374
  • Особливості просування сайтів Особливості просування сайтів

    Розкручений веб-сайт може стати для свого власника справжнім золотим дном. Наявність топового майданчика – це трамплін до зростання продажів. Адже те що з Мережі можна отримувати готових клієнтів – це факт, що підтверджено на практиці. І необхідно для цього лише мати інтернет-ресурс, який правильно налаштований.

    IT та зв'язок 01.03.2024 341