<
НОВИНИ ДНЯ: Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкоювсі новини дня
Політика
Україна
21.10.2013 5663

Кузьмин намерен побороться за кресло нардепа в проблемном округе

Бывший первый заместитель Генпрокурора Украины Ренат Кузьмин может выдвинуть свою кандидатуру на довыборах народных депутатов.

По данным источника, действующий заместитель секретаря Совета национальной безопасности и обороны намерен баллотироваться в столичном округе №223.

Как известно, довыборы в 5 «проблемных» округах назначены на 15 декабря.

На округе №223 осенью 2012 года за победу соревновались «свободовец» Юрий Левченко и экс-глава Шевченковского района Киева Виктор Пилипишин.

На довыборы в декабре оппозиция так же выдвинула Левченко. Кроме того, на этом округе намерены баллотироваться экс-супруга Сергея Власенко Наталья Окунская, самовыдвиженец Вадим Гладчук, Павел Марчук (Социалистическая партия), юрист Татьяна Монтян и Виктория Шилова - представительница «Радикальной партии» Олег Ляшко.

По материалам Gazeta.ua

Оценка материала:

5.00 / 1
Кузьмин намерен побороться за кресло нардепа в проблемном округе 5.00 5 1
Політика / Україна
21.10.2013 5663
Еще материалы раздела «Україна»