<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
15.01.2014 11552

Суд заборонив усі акції протесту у Києві

Окружний адмінсуд Києва за позовом Київської міськдержадміністрації заборонив проведення акцій протесту у центрі столиці до 8 березня 2014 року.

Про це йдеться у рішенні суду розміщеному в єдиному держреєстрі судових рішень.

КМДА у позові до УДАРу, Батьківщини, ВГО Народна солідарність за соціальний захист та взаємодопомогу та 4 фізичних осіб попросила суд встановити обмеження на мирні зібрання (пікетування, піші ходи, демонстрації, мітинги, збори тощо).

Заборонити зібрання попросили на Європейській і Михайлівській площах, у парку Шевченка, на Майдані Незалежності та усіх прилеглих до них вулиць.

КМДА вважає, що проведення запланованих мирних зібрань створює загрозу національній безпеці, громадському порядку та правам і свободам громадян.

6 січня суд постановив позов КМДА задовольнити і обмежити право на мирні зібрання, проведення заходів, використання гучномовців, автотехніки, плакатів, встановлення наметів, сцен, навісів з 08 січня 2014 року по 08 березня 2014 року.

Своє рішення суд виніс у державний вихідний 6 січня о 20.10.

Оценка материала:

3.67 / 3
Суд заборонив усі акції протесту у Києві 3.67 5 3
Політика / Україна
15.01.2014 11552
Еще материалы раздела «Україна»