<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
15.01.2014 20:00 4297

Янукович наказав прийняти бюджет вже 16 січня

Президент Віктор Янукович виступає за прийняття Верховною Радою закону "Про державний бюджет на 2014 рік" 16 січня.

Про це сказано в повідомленні прес-служби президента з посиланням на заяву глави держави під час його зустрічі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

"Я вважаю, що вам необхідно працювати з парламентом, щоб завтра бюджет був прийнятий. Якщо він не буде прийнятий - ви знаєте, які наслідки. Це скорочення заробітних плат, насамперед доплат, які ми планували вже з січня цього року", - цитує прес-служба Януковича.

Президент додав, що на 2014 рік заплановано зростання економіки, збільшення припливу інвестицій, підвищення соціальних виплат. "Дуже важливо, щоб народні депутати зрозуміли відповідальність перед виборцями", - сказав глава держави.

Він висловився за проведення членами уряду зустрічей із парламентськими фракціями для обговорення зауважень, пропозицій, коректив до бюджету.

"Необхідно говорити з опозицією. Необхідно вже виходити з цього глухого кута", - підкреслив президент.

На його думку, переговори уряду з опозицією могли б проходити при участі представників парламентської більшості.

Оценка материала:

5.00 / 2
Янукович наказав прийняти бюджет вже 16 січня 5.00 5 2
Політика / Україна
15.01.2014 20:00 4297
Еще материалы раздела «Україна»