<
НОВИНИ ДНЯ: Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеціївсі новини дня
Політика
Україна
28.01.2014 14:52 18105

На донецьких ультрас, що підтримали Майдан, розпочали полювання

В інтернеті опублікована особиста інформація про ультрас «Шахтаря», які підтримали Євромайдан

Анонімний уболівальник донецького «Шахтаря» повідомив усоціальній мережі, що інформація з особистими даними про людей, які брали участь у захисті донецького Євромайдану від «тітушок», з'явилася в інтернеті.

«Після того, як хлопці з движу донецького «Шахтаря» прийшли захистити наших людей на донецькому Євромайдані, наступного дня в інтернет була злита інформація практично про всіх, хто там був. Понад 40 людей, фото, адреси, місце роботи, родичі.

Тепер нас шукає пів-Донецька, до багатьох хлопців приходять з обшуками, забирають всіх, хто хоч раз притягувався, шиють ліві статті.

На стінах міста попадаються листівки з нашими фотографіями та підписами - неофашист. Також в них зазначені адреси. Всіх хлопців (і не тільки хлопців) зі списку жителі міста охрестили фашистами, йдуть заклики чекати нас під під'їздами і бити.

Зараз побажання всім хлопцям, які боряться проти системи в Україні, будьте обережні, ніколи не показуйте обличчя, по можливості видаляйте фотографії з соц. мереж. На нас йде полювання, на нас хочуть повісити весь кримінал, який відбувається в країні», - йдеться у зверненні.

За матеріалами Еспресо.TV

Оценка материала:

4.00 / 8
На донецьких ультрас, що підтримали Майдан, розпочали полювання 4.00 5 8
Політика / Україна
28.01.2014 14:52 18105
Еще материалы раздела «Україна»