<
НОВИНИ ДНЯ: Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країнувсі новини дня
Політика
Україна
30.01.2014 14:15 1084

Лідера запорізького Майдану відправили під домашній арешт

Два місяці домашнього арешту присудили лідеру запорізького Майдану Ігорю Артюшенку.

 

Запорізькі суди буквально завалені справами щодо активістів, затриманих під час розгону місцевого Євромайдану. У переважній більшості у якості запобіжного заходу обрано домашній арешт.

Звільнених з-під варти родичі та друзі вітали оплесками. Вдома, впевнені родичі, їм буде значно ліпше, ніж за ґратами. На підсудних вдягнуть електронні браслети.

"Відносно 34 осіб обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту, щодо двох осіб – особистого зобов'язання, і щодо 7 осіб обрано запобіжні заходи у вигляді особистої поруки. Ще розгляд 5 клопотань у нас на черзі", - повідомив прокурор відділу Запорізької облпрокуратури Євген Сердюк.

За повідмоленням ТСН.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лідера запорізького Майдану відправили під домашній арешт 5.00 5 2
Політика / Україна
30.01.2014 14:15 1084
Еще материалы раздела «Україна»