<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
11.02.2014 16:09 705

У Києві пройшов підготовчий етап Франкфуртського конкурсу з інвестиційного арбітражу

АФ «ENGARDE» вдруге виступила організатором підготовчого етапу Франкфуртського конкурсу з інвестиційного арбітражу

АФ «ENGARDE» вдруге виступила організатором підготовчого етапу Франкфуртського конкурсу з інвестиційного арбітражу, який пройшов 7 лютого ц.р. у приміщенні Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Підготовчий раунд у Києві був організований за підтримки Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка з метою надання можливості учасникам зі Східної Європи та, зокрема, України розвивати навички ведення судових дебатів, поліпшити свої ораторські здібності та вдосконалити власні аргументи в ході підготовки до основних змагань у Франкфурті-на-Майні (10-15 березня 2014р.).

Судові дебати в Києві пройшли паралельно з підготовчими раундами у Бомбеї, Вашингтоні, Гонконзі та Парижі.

У фінальний раунд київського підготовчого етапу вийшли команди Московського університету ім. М. Ломоносоваів та Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Перемогла команда з Києва. Всі команди продовжують свою підготовку і зустрінуться у фінальній частині змагань, яка пройде 10-15 березня 2014 року в Університеті ім. Гете (Франкфурт-на-Майні).

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві пройшов підготовчий етап Франкфуртського конкурсу з інвестиційного арбітражу 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
11.02.2014 16:09 705
Еще материалы раздела «Новини підприємств»