<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
23.02.2014 13:55 1464

Табачника відсторонили від посади, студенти вже знайшли йому заміну

Верховна Рада України вісторонила Дмитра Табачника від виконання обов'язків міністра освіти.  

В підтримку відповідного законопроекту проголосували 236 народних депутатів.

Тим часом, студенти вже визначилися з людьми, які будуть спікерами в перемовинах з представниками Верховної Ради та кандидатами від студентів на посаду нового міністра на загальних зборах своїх активістів у стінах Міносвіти.

Про це повідомив член комісії з питань молоді й студентства ВО «Майдан» Сергій Пархоменко.

 

Студенти висунуть до нового міністра ряд вимог, які планують оприлюднити в понеділок. Група студентів-переговорників буде складатися з 5-и осіб.

Найбільш прийнятними для студентів кандидатами на посаду нового міністра освіти є президент НАУКМА Серій Квіта, ректор НТУ «КПІ» Михайло Згуровський та народний депутат Лілія Гриневич.

Студенти також наголосили, що здадуть приміщення міністерства лише новому міністру та скасували одну зі своїх попередніх вимог – призупинити навчальний процес на час протистояння на Майдані, оскільки воно припинилося.

Студенти зайняли будівлю Міністерства освіти 21 лютого, вимагають зустрічі з в.о. міністра освіти Дмитром Табачником.

За матеріалами Радіо Свобода

Оценка материала:

5.00 / 1
Табачника відсторонили від посади, студенти вже знайшли йому заміну 5.00 5 1
Політика / Україна
23.02.2014 13:55 1464
Еще материалы раздела «Україна»