<
НОВИНИ ДНЯ: ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецептвсі новини дня
Політика
Україна
24.02.2014 15:09 27391

Тимошенко вимагає сформувати новий уряд з представників Майдану

Юлія Тимошенко наполягає на формуванні нового уряду з представників громадянського суспільства.

«Наполягаю, щоб новий уряд був сформований з представників громадянського суспільства, які вибороли перемогу над кривавим режимом», - зазначається у заяві, розміщеній на сайті ВО «Батьківщина».

Тимошенко вважає неприпустимими будь-які розмови про те, що начебто на Майдані немає професійних людей, готових повести країну вперед.

«Революція була зроблена найінтелектуальнішою частиною суспільства. Люди з вищою освітою, люди, які вільно розмовляють кількома іноземними мовами вистояли під кийками і кулями бандитів Януковича», - говориться у заяві.

«Партія «Батьківщина» і я особисто будемо наполягати на тому, щоб всі герої  Майдану, зайшли своє місце у виконавчій владі. На цю хвилину я озвучила свої пропозиції лідерам опозиції. Але, оскільки представники Майдану поки не дали своєї згоди, не хочу називати їхні прізвища. Мова йде про людей, які з перших днів столи на захист країни і вклад яких у перемогу є беззаперечним і очевидним. Це авторитетні лідери Майдану, яких знає і підтримає вся країна», - зазначається у заяві Тимошенко.

 

Оценка материала:

3.22 / 9
Тимошенко вимагає сформувати новий уряд з представників Майдану 3.22 5 9
Політика / Україна
24.02.2014 15:09 27391
Еще материалы раздела «Україна»