<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
08.03.2014 9737

ЄС вирішив негайно підписати політичну частину асоціації з Україною

Європейський союз вирішив негайно підписати політичні розділи угоди про асоціацію з Україною, заявив у суботу президент Європейської комісії Жозе Мануел Баррозу.

Євросоюз має перед Україною борг і обов’язок солідарності, заявив він, виступаючи на саміті європейських регіонів і міст у грецьких Афінах.

Він нагадав, що в Україні понад сто людей загинули за європейські цінності, за те, щоб Україна теж дотримувалася їх.

Нагадаємо, у п’ятницю прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, перебуваючи у Брюсселі на зустрічах із європейськими чільниками, повідомляв, що підписання політичної частини угоди про асоціацію між Україною та ЄС можливе в найближчі тижні і що наразі відбуваються суто технічні консультації про дату підписання угоди.

За матеріалами: Радіо Свобода

Оценка материала:

4.33 / 6
ЄС вирішив негайно підписати політичну частину асоціації з Україною 4.33 5 6
Політика / Україна
08.03.2014 9737
Еще материалы раздела «Україна»