НОВИНИ ДНЯ: Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°всі новини дня
Політика
Україна
12.03.2014 16:45 13343

В Харкові 16 березня проведуть сепаратистське віче

У неділю, 16 березня, в Харкові проведуть сепаратистський віче-референдум «з питання федералізації Харківської області».

Про це повідомив член виконкому віче Харкова Єгор Логвинов.

За його словами, учасникам віче будуть запропоновані два варіанти відповіді на питання – «за» або «проти».

Акція почнеться о 12:00 на площі Свободи. За задумом організаторів, на площі встановлять 100 або 200 урн, в які учасники віче повинні будуть опустити бюлетені, спеціально для цього надруковані. У них можна буде внести ім'я, прізвище, за бажанням - номер особистого телефону.

Як зазначив Логвінов, організатори чекають, що на площу прийде дуже багато людей.

«Я думаю, що на віче ми також приймемо резолюцію, в якій будемо говорити про те, що беремо владу в свої руки, що всі силові структури повинні бути перепідпорядковані нашому виконкому, а також попросимо віче підтримати нас у зверненні до Росії за допомогою», - повідомив Логвінов.

Він також зазначив, що на віче планується представити народного губернатора Харківської області. В якості кандидатів пропонуються Ігор Массалов або Павло Тищенко.

«Нам потрібно вийти на зв'язок з Віктором Януковичем, щоб він як легітимний президент призначив нового губернатора», - повідомив Логвінов.

За повідомленням StatusQuo.

Оценка материала:

1.83 / 12
В Харкові 16 березня проведуть сепаратистське віче 1.83 5 12
Політика / Україна
12.03.2014 16:45 13343
Еще материалы раздела «Україна»