<
НОВИНИ ДНЯ: Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканнямвсі новини дня
Політика
Україна
19.03.2014 17:20 10490

Колишній "смотрящий" Запоріжжя знаходиться в Росії

Запорізький бізнесмен Євген Анісімов перебуває в Росiї.  

Про це повідомив органiзатор запорізького Майдану Iгор Артюшенко.

За його словами, ГПУ оголосила Анісімова в розшук.

Артюшенко також додав, що за останнi 2 роки, с 2012 по 2014 роки, економiчний збиток, нанесений фінансовою пірамідою "смотрящего", cклав близько $400 млн.

Нагадаємо, 14 березня начальник ГУ МВСУ у Запорізькій області Віктор Ольховський заявив, що розслідування кримінального провадження стосовно запорізького бізнесмена Євгена Анісімова буде продовжено спеціальної слідчої групою, яка зараз створюється.

27 сiчня екс-смотрящий Запоріжжя Євгеній Анісімов вийшов з київського СІЗО.

Раніше суд постановив, що Анісімов повинен знаходитися в слідчому ізоляторі до 13 лютого. З невідомих на даний момент причин, запобіжний захід змінили. Згідно з чинним законодавством, запобіжний захід може бути змінений на домашній арешт або внесення застави.

За повідомленням Еспресо.TV.

Оценка материала:

5.00 / 1
Колишній "смотрящий" Запоріжжя знаходиться в Росії 5.00 5 1
Політика / Україна
19.03.2014 17:20 10490
Еще материалы раздела «Україна»