<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
21.03.2014 13:31 6680

Путін і Ко задурили голови більшості росіян

Керівництво Російської Федерації змогло задурити більшість свого населення та дають їм лише пропаганду

Про це під час брифінгу заявив екс-голова Служби безпеки України Ігор Смешко.

«Прошу не путати російський народ із російським керівництвом, які змогли оболванити більшість народу. В РФ є дві частини: перша це Москва та Санкт-Петербург, друга – усі інші. Ця друга частина отримує лише пропаганду», - зазначив Смешко.

За його думкою, перш за все українцям може допомогти саме російський народ.

«Наш найбільший союзник це російський народ, якщо ми зможемо успішно вести інформаційну війну на їх території. Але поки що ми цю війну програємо. Останні роки Росія послідовно втілювала свою стратегію вирішення українського питання – не допускали нас у Європу. А наші органи, які мали на це реагувати, нагадували черепаху», - заявив Смешко.

За матеріалами Еспресо.TV

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін і Ко задурили голови більшості росіян 5.00 5 1
Політика / Україна
21.03.2014 13:31 6680
Еще материалы раздела «Україна»