НОВИНИ ДНЯ: Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочаткувсі новини дня
Політика
Україна
26.03.2014 17:00 69106

"Правий сектор" виставив ультиматум Авакову до 27 березня

Рух "Правий сектор" вимагає відправити під трибунал міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і колишнього міністра оборони Ігоря Тенюха.  

Владі на виконання цієї вимоги дається час до 19:00 27 березня, передають слова члена політради "Правого сектору" Олега Однороженка.

Він вважає, що Аваков винен не тільки у вбивстві одного з членів "Правого сектору" Олександра Музичка (Саша Білий), але і разом з Тенюхом у здачі Криму Росії.

У той же час Аваков заявляє про відсутність відеофіксації операції затримання Музичка. "Оперативного відео немає. Є одна або дві камери спостереження, які нічого не показують... Там видно тільки бігаючі, мерехтливі тіні, не більше того", - сказав Аваков.

При цьому він підкреслив, що зацікавлений у максимальній відкритості розслідування цієї справи з урахуванням її суспільного резонансу.

За повідмоленням "Українських Новин".

Оценка материала:

3.00 / 5
"Правий сектор" виставив ультиматум Авакову до 27 березня 3.00 5 5
Політика / Україна
26.03.2014 17:00 69106
Еще материалы раздела «Україна»