<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус" всі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
04.04.2014 5077

Леся Оробець та партія Демократичний Альянс разом йдуть на київські вибори

Політична партія «Демократичний Альянс» та народний депутат України, активістка Євромайдану Леся Оробець створюють єдину команду для походу на місцеві вибори у Києві.

«Я свідомо вирішила йти на вибори саме міського голови, бо саме тут,  в громадах сіл, містечок і міст закладаються нові принципи управління, саме тут можна здійснити відчутні якісні зміни в інтересах людей. Якщо продемонструвати їх у Києві – завтра за ними житиме вся Україна. – переконана Оробець, - Для цього я вирішила об’єднати зусилля з Демократичним Альянсом, який вже тривалий час демонструє нові стандарти і підходи в політиці».

«Тільки нові політики можуть запроваджувати нові правила. Тому Демократичний Альянс створює можливість, завдяки якій кожен, хто готовий змінювати Київ, може бути обраним до Київради. Ніяких чемоданів з грошима, ніяких домовленостей: маєш бачення розвитку міста, маєш професійний досвід — подавайся до Номінаційного комітету. Впевнений, що якісно відібрана команда місцевих депутатів  та мер Леся Оробець — це формула нового Києва», - стверджує голова партії Демократичний Альянс Василь Гацько.

Команда Демократичного Альянсу та Лесі Оробець буде реалізовувати конкретну програму реформ, що базуватиметься на пропозиціях громадян. «Київ і кияни потребують реальних рішень проблем. Ми створюємо нову практику, за якою першочергові завдання політикам формуються на рівні мешканців міста, а не на рівні чиновників. – зазначив голова Київського міського осередку Демократичного Альянсу Ярослав Юрчишин. - Для того, щоб надати киянам можливість сформулювати свої вимоги для майбутньої влади Києва, створений проект «Ідеї для нового Києва».

Фінансування виборчої кампанії буде здійснено за принципом прозорого фінансування Демократичного Альянсу, джерелами надходження коштів якого є членські та вступні внески, а також благодійні пожертви громадян. Виборча кампанія Демократичного Альянсу до Київради буде також фінансуватися за цим принципом.

Оценка материала:

4.00 / 4
Леся Оробець та партія Демократичний Альянс разом йдуть на київські вибори 4.00 5 4
Життя та Стиль / Столиця
04.04.2014 5077
Еще материалы раздела «Столиця»