НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
14.04.2014 11:10 721

АФ «ENGARDE» отримала високі рейтинги від Legal 500 EMEA

«ENGARDE» рекомендують в галузі финансів та ринків капиталу, в корпоративному праві та злиттях і поглинаннях, у вирішенні спорів.

Міжнародний довідник провідних юридичних фірм світу Legal 500 нещодавно видав огляд провідних юридичних фірм регіону Європи, Близького Сходу та Африки – Legal 500 Europe Middle East & Africa. Видання рекомендує АФ «ENGARDE» у трьох галузях юридичної практики: банки, фінанси та ринки капіталу; корпоративне право та злиття і поглинання; вирішення спорів.

Партнер АФ «ENGARDE» Ірина Назарова увійшла до числа провідних юристів у сфері вирішення спорів, також Ірина рекомендована у галузі корпоративного права та злиттів і поглинань. Партнер Андрій Вишневський рекомендований в сферах банків, фінансів та ринку капіталу; корпоративного права та злиттів і поглинань, а також в галузі вирішення спорів. Партнер «ENGARDE» Роман Огнев’юк рекомендований довідником Legal 500 в галузі корпоративного права та злиттів і поглинань.

Серія видань Legal 500 широко визнана в світі як найбільший юридичний довідник. Він є незалежним по своїй природі, а фірми та юристи отримують рекомендації експертів виходячи виключно з їх заслуг як спеціалістів в галузі права, у якій вони практикують.

Більш детально з оглядом Legal 500 Europe Middle East & Africa можна ознайомитись, перейшовши за посиланням http://www.legal500.com/books/lfe 

Оценка материала:

5.00 / 1
АФ «ENGARDE» отримала високі рейтинги від Legal 500 EMEA 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
14.04.2014 11:10 721
Еще материалы раздела «Новини підприємств»