<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
16.04.2014 15919

Росія нічого Донбасу не обіцяє - політолог

Політики східних областей, які активно підтримують позицію Кремля, не висловлюють ніяких обіцянок мешканцям Донбасу, які мріють про приєднання до Росії

«Росія в Донбасі поводить себе вкрай цинічно. Вони нічого не обіцяють, не слухають людей, а просто захоплюють будівлі за допомогою військ, купка диверсантів нав’язує свою волю всьому населенню міст. І Росія робить це свідомо, бо розуміє, що ніяких донбасів їй на треба. Не витягне. Таких дотацій, як дає Донбасу Україна (приблизно 13-14 млрд грн щороку) Росія не може собі дозволити. Також вона не зможе забезпечити мешканцям Донбасу належний рівень пенсій та зарплат», - заявив політолог Андрій Дуда.

На думку експерта, Росія не зацікавлена в приєднанні Донбасу, а прагне створення маріонеткової держави. І Донбас це також розуміє.

«Свій внесок у процес розпаду СРСР зробили шахтарські страйки. І ця кількасот тисячна армія чомусь сьогодні мовчить. Насправді для них приєднання до Росії нічого доброго не принесе. Донецьку вугілля не можу конкурувати з російським – і за обсягами, і за якістю. І тому нема кому підтримувати сепаратизм на Донбасі», - сказав він.

За матеріалами Еспресо.TV

Оценка материала:

5.00 / 4
Росія нічого Донбасу не обіцяє - політолог 5.00 5 4
Політика / Україна
16.04.2014 15919
Еще материалы раздела «Україна»