<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Україна
16.04.2014 17:45 3064

Українські військові, погрожуючи гранатою, прорвали блокаду

У Краматорську колона української техніки з чотирьох БМД вирвалася з блокади проросійських сил. Місцеві пустилися в погоню на шести авто та квадро циклі, передає Громадське ТБ.

Як передають місцеві жителі, український військовий дістав гранату, зірвав чеку та наказав людям, що блокували техніку, розійтися.

Колона вирушила убік краматорського аеродрому. Українські БМД переслідує автобус із 30-ма озброєними терористами. Почалася перестрілка. Колона розвернулася та поїхала убік Дружківки.

Колона звернула в поле між Краматорськом та Дружківкою. Автобус продовжує переслідування. Наші військові відкрили попереджувальний вогонь із бортових гармат.

 

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

5.00 / 1
Українські військові, погрожуючи гранатою, прорвали блокаду 5.00 5 1
Політика / Україна
16.04.2014 17:45 3064
Еще материалы раздела «Україна»