НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Політика
Україна
16.04.2014 10658

Ківалов і Портнов хочуть поставити на чолі ВАСУ свою людину

Завтра, 17 квітня зберуться судді Вищого адміністративного суду для призначення голови ВАСУ та його заступників. На посаду голови претендують двоє – Олег Нечитайло та Микола Кобилянський

За інформацією джерел Еспресо.TV, Кобилянський, який очолює Раду суддів адміністративних судів України – це креатура Ківалова та Портнова. Також його називають людиною Татькова (екс-голова Вищого госпсуду, якого колишній генпрокурор Віктор Пшонка залишив у Києві «смотрящим» за судовою вертикаллю).

Джерела стверджують, що Кобилянський вже обіцяє збільшити кількість заступників голови ВАСУ з нинішніх двох до п’яти. Він також запевняє, що має домовленості з представниками влади, що насправді є чистим блефом.

Фактично, Віктор Татьков, який напередодні програв посаду Вищого госпсуду, тепер вирішив поборотись за ВАСУ, у компетенції якого розгляд справ про призначення чиновників, справи щодо виборів та стосовно державного майна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ківалов і Портнов хочуть поставити на чолі ВАСУ свою людину 5.00 5 2
Політика / Україна
16.04.2014 10658
Еще материалы раздела «Україна»