<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
03.05.2014 18:34 4625

В МВД пояснили причину пожежі в Будинку профспілок в Одесі

Причиною загоряння Будинку профспілок в Одесі могли бути «коктейлі Молотова», кинуті зверху

Такими є попередні висновки за результатами огляду місця події фахівцями ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області,повідомляє управління МВС.

«2 травня під час протистояння екстремістів з міліцією правоохоронці змусили правопорушників переміститися на Куликове поле, де ті захопити Будинок профспілок та забарикадувалися», - зазначили в МВС.

За даними відомства, з верхніх поверхів нападники почали закидати мирних громадян пляшками із займистою сумішшю та вести по них вогонь з вогнепальної зброї.

«В результаті використання зловмисниками «коктейлів Молотова» виникла пожежа, яка з верхніх поверхів розповсюдилася на значну площу будівлі і стала причиною загибелі понад 40 людей», - йдеться у повідомлення.

Разом з тим у мережі з'явилося відео, на якому з 2:00 хвилини видно, як пожежа у Будинку профспілок спалахує всередині,  а не через зовнішній вогонь.

Оценка материала:

3.00 / 2
В МВД пояснили причину пожежі в Будинку профспілок в Одесі 3.00 5 2
Політика / Україна
03.05.2014 18:34 4625
Еще материалы раздела «Україна»