<
НОВИНИ ДНЯ: Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехіївсі новини дня
10.07.2014 16:38 1235

У рамках ініціативи Nestlé з працевлаштування молоді стартувала програма практики «Яскраве літо з Nestlé»

Вперше Nestlé в Україні в рамках ініціативи з працевлаштування молоді впроваджує програму літньої практики для студентів вишів. Програма триватиме з 1 липня по 31 серпня.

За цей період учасники працюватимуть у п’ятнадцяти департаментах компанії, зокрема у маркетингу, логістиці, продажах, фінансах тощо. Молоді люди отримають перший досвід роботи в міжнародній корпорації за  спеціальністю або напрямком своїх професійних інтересів.

Анонсувавши програму «Яскраве літо з Nestlé», Nestlé в Україні отримала 1696 заявок, з яких було відібрано 100 кандидатів. Для проходження практики за результатами конкурсу обрано 27 фіналістів. Для того, щоб взяти участь в програмі, молодим людям необхідно було відзняти коротке відео, в якому розповісти чому вони б хотіли працювати в Nestlé та яка сфера роботи їм цікава.

Довідка:

Nestlé – найбільший виробник продуктів харчування у світі, що працює на засадах раціонального харчування та здорового способу життя. Штат компанії налічує 333 тисячі працівників. Nestlé належать 442 заводів у 121 країнах. Річний обсяг продажів Nestlé у світі сягнув у 2013 році 92,2 млрд. швейцарських фраків. Продукція Nestlé представлена на ринках напоїв, кондитерських виробів, кулінарних продуктів, дитячого і спеціального харчування, заморожених продуктів, морозива, готових сніданків, мінеральної та столової води, а також кормів для домашніх тварин. Крім виробництва продуктів харчування, Nestlé володіє акціями підприємств парфюмерно-косметичної  і фармацевтичної промисловості.

Nestlé розпочала свою діяльність в Україні у 1994 році з відкриття представництва. З тих пір компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч». У травні 2003 року у Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». У кінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин»). В 2010 році Nestlé S.A. придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна».

Бізнес Nestlé в Україні представлений наступними напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи), продукти швидкого приготування, дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корма для домашніх тварин, морозиво.

Оценка материала:

5.00 / 1
У рамках ініціативи Nestlé з працевлаштування молоді стартувала програма практики «Яскраве літо з Nestlé» 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
10.07.2014 16:38 1235
Еще материалы раздела «Новини підприємств»