<
НОВИНИ ДНЯ: Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітнявсі новини дня
17.07.2014 721

Люстраційний Комітет просить Президента вступитися за валютних позичальників

Народний Люстраційний Комітет вважає: нещодавно проголосований у ВР законопроект щодо переведення валютних кредитів у гривню задовольняє лише банкірів, але не позичальників. Відтак НЛК просить Президента України не підписувати проголосований у ВР документ.

Про це йдеться у заяві Комітету, оприлюдненій на прес-конференції, присвяченій питанням захисту прав споживачів фінансових послуг.

«Народний Люстраційний Комітет вважає прийняття законопроекту Р.Князевича таким, що не вирішує проблеми позичальників українських банків, у зв'язку із цим просимо не підписувати проголосований в ВР України законопроект «Про переведення кредитних зобов'язань з іноземної валюти в національну» (№ 4185а-2)», - йдеться у документі.

Автори звернення стверджують, що даний законопроект, у разі набрання ним законної сили, не буде сприйнятий демократичними країнами Європи, до якої крокує Україна.

005 004 003 002 001

Оценка материала:

5.00 / 1
Люстраційний Комітет просить Президента вступитися за валютних позичальників 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
17.07.2014 721
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»