НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Політика
Україна
21.07.2014 867

ЄС перегляне ставлення до Росії і буде готовий до введення санкції

Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон, канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд переконані, що ЄС має переглянути ставлення до Росії, і вже цього вівторка міністри закордонних справ мають бути готові ввести нові санкції.

За повідомленням прес-служби уряду Великобританії, про це йшлося у телефонним розмовах, які провів у неділю з лідерами Франції та Німеччини британський прем'єр.

«Вони погодилися, що станом на сьогодні мають бути вирішені два важливих питання: доступ до місця падіння та підхід ЄС до Росії, враховуючи, що усі факти свідчать про те, що ракета була випущена проросійськими сепаратистами. Вони погодилися, що ЄС має переглянути свій підхід до Росії, і що міністри закордонних справ від час засідання у вівторок повинні бути готові накласти додаткові санкції на РФ», - зазначається в повідомлені.

Крім того, як повідомляє прес-служба уряду Великобританії, всі три лідери погодилися з тим, що безпосереднім завданням є забезпечення доступу до місця катастрофи, щоб фахівці змогли встановити особи жертв і повернути тіла додому. «Вони погодилися з тим, президент Володимир Путін відіграє важливу роль у тому, щоб переконати сепаратистів надати доступ та працювати з міжнародним співтовариством. Це має бути зроблено якомога швидше», - наголошується в повідомленні.

За матеріалами: УНІАН

Оценка материала:

3.00 / 2
ЄС перегляне ставлення до Росії і буде готовий до введення санкції 3.00 5 2
Політика / Україна
21.07.2014 867
Еще материалы раздела «Україна»