<
НОВИНИ ДНЯ: До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
23.07.2014 972

Україна створює комітет із введення санкцій проти Росії

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що офіційний Київ створює комітет із введення санкцій проти Росії.

«Уряд України створює комітет із введення санкцій проти Російської Федерації. До нього увійдуть представники МЗС, Мінекономіки та фінансовий блок уряду», - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.

Прем'єр також доручає комітету протягом десяти днів запропонувати список осіб і санкцій. «Протягом десяти днів внести на розгляд уряду перелік персоналій та секторальних санкцій проти юридичних і фізичних осіб РФ, які підтримують і фінансують тероризм в Україні, посягають на незалежність і територіальну цілісність Української держави», - додав він.

Також Яценюк заявив, що влада має намір запровадити санкції стосовно фізичних осіб, які є громадянами Російської Федерації та підтримують і фінансують бойовиків і терористів в України «Україна введе санкції стосовно кожної фізособи, в якої є паспорт РФ та яка підтримує терористів і сепаратистів в Україні», - заявив він.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна створює комітет із введення санкцій проти Росії 5.00 5 1
Політика / Україна
23.07.2014 972
Еще материалы раздела «Україна»