НОВИНИ ДНЯ: Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тиждень  Чим загрожує Україні зменшення граничного призовного віку — представник Інституту демографії  Перереєстрація авто в Україні: скільки коштує послуга  В Україні різко зміниться погода: синоптикиня попереджає про заморозки та похолодання  В ООН шокували кількістю постраждалих в Україні від російських атак у березні  СБУ розкрила особливість своїх морських дронів  Таємнича далекобійна зброя України: чим луплять по території РФ — оглядвсі новини дня
Політика
Україна
23.07.2014 4780

Корчинський: «В країні 300 тис. ментів. Кожному намалювати на грудях мішень і в атаку попереду армійців»

На думку лідера «Братства» Дмитра Корчинського, підтриманий ВР указ про часткову мобілізацію шкідливий.

«Воює лише половина особового складу ЗС. Потрібно інтенсифікувати ротацію - пропустити через війну всіх, - написав у своєму Facebook Корчинський. – В країні 300 тис. ментів. Переповнені районні управління ВС, даїшники обсіли всі шляхи, збирають мзду. Кожному намалювати на грудях мішень і в атаку попереду армійців».

За його словами, «з есбеушників добре якщо 1% приносить користь безпеці держави, інші - пасуться на митниці, або в кращому випадку тихенько саботують. Опинившись на фронті вони б отримали сенс життя».

Щодо добровольців з числа патріотів, то Корчинський вважає, що їх більше ніж досить. «Одна людина, яка любить війну вартує ста мобілізованих овець. Натомість, добровольчі батальйони всі без виключення погано озброєні, їхня ініціатива скована страхом начальства», – резюмує лідер «Братства».

Оценка материала:

5.00 / 4
Корчинський: «В країні 300 тис. ментів. Кожному намалювати на грудях мішень і в атаку попереду армійців» 5.00 5 4
Політика / Україна
23.07.2014 4780
Еще материалы раздела «Україна»