НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Політика
Україна
23.07.2014 3164

В голові у Чуркіна визріло нове тлумачення тероризму

Постійний представник Росії в Організації Об'єднаних Націй Віталій Чуркін заявив, що якщо малайзійський «Боїнг-777» збили сепаратисти, то вони зробили це помилково, а не як теракт.

Про він сказав у понеділок, коментуючи інформацію про перехоплені СБУ розмови терористів на Донбасі, коли ті виявили, що збили пасажирський літак, а не військовий.

За словами Чуркіна, якщо вони зробили це, то це був нещасний випадок. «Відповідно до записів, люди зі сходу (України – ред..) говорили, що вони збили військовий літак… Якщо вони вважали, що збили військовий літак, це був конфуз. Якщо це був конфуз, це не був акт тероризму», - сказав російський дипломат.

Як відомо, проросійські бойовики на Донеччині заперечують свою відповідальність за падіння малайзійського літака та смерть 298 громадян різних країн, які були на борту. Українські силовики заявляють, що мають докази того, що авіалайнер збили терористи з установки «Бук», яку могли отримати з Росії.

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

5.00 / 1
В голові у Чуркіна визріло нове тлумачення тероризму 5.00 5 1
Політика / Україна
23.07.2014 3164
Еще материалы раздела «Україна»