НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
24.07.2014 1963

Люди Януковича починають скуповувати уламки коаліції в Раді

10 депутатів від фракції «Батьківщина» написали заяви про вихід із коаліції.

Про це розповів депутат Микола Томенко і пред'явив журналістам заяви за підписами Томенка, Юрія Стеця, Ірини Луценко, Геннадія Зубка, Ігоря Гриніва, Дмитра Андрієвського, Володимира Ар'єва та Олександра Бригинця. Також пізніше стало відомо, що таку саму заяву написав депутат Руслан Князевич.

Томенко також висловив переконання, що інша частина депутатів фракції, які раніше вимагали ухвалення змін до закону про вибори перед розпуском коаліції, пристануть на пропозицію колег голосувати цей закон вже після розпаду більшості.

«Я переконаний що абсолютна більшість колег із «Батьківщини» готові до позачергових виборів і готові працювати разом на зміни до закону про вибори", - сказав Томенко

Він також повідомив, що «люди Януковича, починаючи з третьої години ранку, коли стало відомо, що «Свобода» і «УДАР» виходять із коаліції, почали роботу щодо формування нової більшості».

«Ця частина людей сьогодні працює з представниками проукраїнських фракцій, говорячи про те, що шанси стати депутатами є не у всіх, а от гроші заробити шанси є. Але я переконаний, що це не допоможе. Ми місяць активно попрацюємо, указ президента з'явиться 24 або 25 серпня а 26 жовтня ми підемо на вибори», - наголосив Томенко.

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

5.00 / 1
Люди Януковича починають скуповувати уламки коаліції в Раді 5.00 5 1
Політика / Україна
24.07.2014 1963
Еще материалы раздела «Україна»