<
НОВИНИ ДНЯ: Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цінвсі новини дня
Політика
Україна
24.07.2014 613

США включать до списку санкцій нові організації з РФ

Адміністрація президента США Барака Обами готова розширити оголошені санкції проти Росії, якщо Москва не вживе кроків з припинення конфлікту між Києвом і сепаратистами.

Про це заявив The Wall Street Journal високопоставлений представник Білого дому.

У рамках програми санкцій, оголошеної тиждень тому, Мінфін може збільшити перелік організацій, включених до списку санкцій, а також розширити самі обмежувальні заходи відносно російських компаній, пояснив він.

Якщо буде потрібно, адміністрація готова зробити і більш рішучі кроки, які нададуть більш широкий вплив на співпрацю з Росією, сказав чиновник.

Тим часом у четвер Комітет постійних представників країн ЄС розгляне список організацій та осіб для включення в новий список санкцій Євросоюзу.

Як сказала у вівторок глава дипломатії ЄС Кетрін Ештон, розроблятимуться також додаткові обмежувальні заходи, включаючи доступ на ринків капіталів, поставки озброєнь, продукції подвійного призначення і чутливих технологій, у тому числі в секторі енергетики.

Ці ширші санкції можуть бути введені, якщо не буде повної співпраці з боку Росії у розслідуванні катастрофи малайзійського «Боїнга».

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Оценка материала:

3.67 / 3
США включать до списку санкцій нові організації з РФ 3.67 5 3
Політика / Україна
24.07.2014 613
Еще материалы раздела «Україна»