НОВИНИ ДНЯ: В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхивсі новини дня
Політика
Україна
27.07.2014 8027

Росія стягує до Ростова найманців з Чечні - РНБО

Російська Федерація продовжує збільшувати сили поблизу кордону з Україною.

Про це під час брифінгу 27 липня заявив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

«До Ростова-на-Дону прибули два батальйони з найманцями з Чечні, - повідомив він. – У нас є інформація, що з боку російського кордону збирається військова техніка і військовослужбовці, які облаштовують свої місця дислокації. Про факти перетину кордону технікою з боку РФ за минулу добу інформації у нас немає».

Раніше у соцмережах з'явилася інформація від очевидців про те, що у Д’яково були помічені 2 танки, 10 БТРів, 2 критих КрАЗи, ще 2 – з людьми, а також 2 зенітні установки. Окрім того у Красному Лучі була помічена велика колона техніки – близько 20 одиниць, ймовірно, у бік Сніжного.

За словами Лисенка, наразі сили АТО ведуть активні дії на околицях Горлівки. «Знищено 8 одиниць техніки і 20 терористів. Тепер бої тривають у напрямку Первомайська та Дебальцевого», - зазначив речник РНБО.

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія стягує до Ростова найманців з Чечні - РНБО 5.00 5 1
Політика / Україна
27.07.2014 8027
Еще материалы раздела «Україна»