НОВИНИ ДНЯ: Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2014 2907

Частково придатним слід готуватися до військової служби - Міноборони

Частково придатні до військової служби в мирний час не можуть бути звільнені від служби в особливий період.

«Частково придатні (до служби – ред.) у мирний час мають служити згідно з нашими медичними рекомендаціями. Ми не маємо права їх звільнити від виконання військових обов'язків», - заявив директор Військово-медичного департаменту Міноборони Віталій Андронатій.

Крім того, як повідомляє прес-служба уряду, Кабінет Міністрів на засіданні 23 липня усунув законодавчі обмеження щодо служби призовників в органах внутрішніх справ.

Постанова «Про внесення змін до пункту 3 Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ» передбачає виключення заборони на прийняття на службу в органи внутрішніх справ призовників.

Реалізація цього акту допоможе остаточно врегулювати питання про надання відстрочення від призову на термінову військову службу особам рядового й начальницького складу органів внутрішніх справ на увесь період їхньої служби. Крім того, це дасть змогу усунути в акті уряду відповідне обмеження щодо неможливості прийняття на службу до органів внутрішніх справ осіб призовного віку.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Оценка материала:

3.00 / 2
Частково придатним слід готуватися до військової служби - Міноборони 3.00 5 2
Політика / Україна
29.07.2014 2907
Еще материалы раздела «Україна»