<
НОВИНИ ДНЯ: Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУвсі новини дня
Політика
Україна
31.07.2014 682

Терористи порушили «день тиші» в зоні АТО

Терористи не дотримуються «дня тиші», оголошеного 31 липня на Донбасі на місці падіння малайзійського пасажирського літака на вимогу генсека ООН Пан Гі Муна.

«На вимогу генерального секретаря ООН Пан Гі Муна щодо припинення бойових дій поблизу місця катастрофи «Боїнга 777» на Донеччині, в зоні проведення АТО оголошено день ОБСЄ. Це зроблено з метою забезпечити повноцінну роботу міжнародних експертів в зоні падіння пасажирського літака «Боїнг 777», - йдеться у повідомленні прес-центра АТО.

«31 липня війська, що беруть участь в активній фазі АТО не ведуть бойових дій, окрім захисту власних позицій від нападу», - наголошує прес-центр АТО.

«Проте наймані російськими терористами бойовики не дотримуються жодних міжнародних домовленостей та вимог. Зокрема о 9 годині ранку окупанти обстріляли з двох установок БМ 21 «Град» населений пункт Переможне Лутугінського району», - заявляють там.

«Цим вони черговий раз демонструють свою бандитське ставлення до України та до всієї світової спільноти», - наголошують силовики.

Оценка материала:

5.00 / 1
Терористи порушили «день тиші» в зоні АТО 5.00 5 1
Політика / Україна
31.07.2014 682
Еще материалы раздела «Україна»