<
НОВИНИ ДНЯ: Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експертавсі новини дня
Політика
Україна
31.07.2014 873

Нардепам не уникнути дострокових парламентських виборів

Президент України Петро Порошенко вважає, що на сьогодні дострокові парламентські вибори стали реальністю.

«Дострокові парламентські вибори - це вже реальність. І це не тому, що цього хоче хтось із народних депутатів, політиків або чиновників. Це тому, що 80% українців вимагають цього», - повідомив президент.

Водночас, за його словами, це не має перешкоджати продуктивній роботі гілок влади. «Сьогодні це питання нашої спільної відповідальності. І, звісно, сьогодні нікому не легко - ні прем'єр-міністрові, який бере на себе величезний шматок відповідальності, ані парламентарям чи кожному народному депутатові, ані президентові», - наголосив Порошенко, додавши, що набагато складніше нині українцям, які захищають свою країну.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Оценка материала:

5.00 / 1
Нардепам не уникнути дострокових парламентських виборів 5.00 5 1
Політика / Україна
31.07.2014 873
Еще материалы раздела «Україна»