НОВИНИ ДНЯ: У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloombergвсі новини дня
Бізнес
Економіка
31.07.2014 2313

Військові отримали необхідне фінансування

Уряд України виділив 9, 494 млрд грн на виплату грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних сил.

Це закріплено розпорядженням № 678-р від 17 липня 2014 року.

Вказане фінансування виділено з резервного фонду державного бюджету. Зокрема Кабмін виділив Міністерству оборони України 8,987 млрд грн, а Головному управлінню розвідки Міноборони - 507,63 млн грн.

Кошти буде спрямовано на виплату грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних сил України, придбання житла й виплату одноразової грошової допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців, на матеріально-технічне забезпечення ЗС в осінньо-зимовий період.

Окрім цього, кошти підуть на забезпечення ЗС речовим і медичним майном, паливно-мастильними матеріалами, а також створення, закупівлю, модернізацію та ремонт озброєння, військової й розвідувальної техніки та іншого військового майна.

Також додаткове фінансування буде спрямовано на реалізацію спеціальних заходів, відновлення недоторканних запасів і підготовку казармово-житлового фонду військових містечок у стаціонарних і польових умовах до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Оценка материала:

5.00 / 1
Військові отримали необхідне фінансування 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
31.07.2014 2313
Еще материалы раздела «Економіка»