<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППОвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
14.08.2014 6488

Київська міліція влаштовуватиме перевірки на вулицях

На території Києва правоохоронці проводять комплексні антитерористичні заходи.

За словами столичної міліції, такі профілактичні та оперативно-розшукові заходи направлені в першу чергу на попередження терористичних актів і диверсій, виявлення фактів незаконного обігу зброї чи вибухівки.

Працівники столичної міліції, як і всі правоохоронні органи, проводитимуть ряд комплексних заходів, направлених на виявлення підозрілих предметів та осіб, а також груп людей, поведінка чи зовнішній вигляд яких викликає підозру можливості вчинення ними терористичних актів.

На цей час, посилюються заходи безпеки з боку правоохоронних органів. Будуть здійснюватися перевірки та огляд транспортних засобів, громадян та їх речей.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням поставитися до таких заходів з порозумінням, відповідальністю та громадською свідомістю.

«Будьте пильні, а в разі виявлення підозрілих осіб, груп людей, чи предметів, залишених у громадських місцях, негайно інформуйте органи внутрішніх справ за номером телефону чергової частини 102, Державну службу з надзвичайних ситуацій та Службу безпеки України», - зазначено в повідомленні.

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

5.00 / 2
Київська міліція влаштовуватиме перевірки на вулицях 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
14.08.2014 6488
Еще материалы раздела «Столиця»