<
НОВИНИ ДНЯ: МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
18.08.2014 5344

Спинити Путіна можна лише в один спосіб – чиновник Пентагону

Захід повинен здійснити радикальні кроки для стабілізації ситуації в Україні і припинення російської агресії.

Про це йдеться у спільній статті для Foreign Policy старшого консультанта Пентагону Джефрі Стейсі і колишнього посла США в Україні Джона Гербста.

«Якщо Росія не припинить обстріл ракетами українських сил і постачання бойовикам зброї і обладнання і не відтягне війська від кордону протягом двох тижнів, Захід повинен почати постачання Україні протитанкові ракети, протиповітряні установки та різне озброєння для піхоти. А також він повинен негайно пригрозити, що зробить навіть більше, якщо Росія вторгнеться в Україну – аж до запрошення Києву вступити до НАТО», – вважають автори статті.

Стейсі і Гербст також вважають, що Захід повинен запровадити більш жорсткі економічні санкції проти Росії, оскільки діючі сьогодні є відчутними, але вони не здатні зупинити агресію Москви. «Прийшов час для Заходу здійснити рішучий крок для зупинення незаконної війни Путіна проти України. Російський президент представив нову небезпечну норму міжнародного права, яка легітимізує порушення кордону іншої країни для «захисту» не лише етнічних росіян, а й російськомовних людей – при потребі за допомогою зброї», – відзначають автори, додаючи, що це може серйозно вплинути на рівновагу, яка встановилась в Європі після Другої світової війни.

Стейсі і Гербст нагадали, що Франція прийняла рішення продати агресору – Росії – військові кораблі Містралі, тобто Захід вирішив озброювати агресора, а не жертву.

Повністю статтю можна переглянути тут

Оценка материала:

5.00 / 1
Спинити Путіна можна лише в один спосіб – чиновник Пентагону 5.00 5 1
Політика / Україна
18.08.2014 5344
Еще материалы раздела «Україна»