<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
27.08.2014 1014

Після Мінська балачки лише триватимуть, а люди будуть гинути – дипломат

Усі учасники перемовин у Мінську погодилися лише посилити імітацію мирного процесу, вважає колишній консул України у Стамбулі, а нині голова ГО «Майдан закордонних справ» Богдан Яременко.

 

«З’їздили. Поговорили. Домовились на додаткові консультації різних груп експертів високого рівня - по енергетиці, начгенштабів і тд. Це непогано. Але і особливо хорошого нічого немає. Справа в тому, що оці домовленості про створення великої кількості різних груп для обговорення різних питань свідчать лише про одне: усі учасники погодилися посилити імітацію мирного процессу», - так прокоментував дипломат результати перемовин у Мінську.Досвідчений чиновник зауважує, що міністри оборони, енергетики чи начгенштабів лише виконують волю своїх президентів і урядів, а воля домовитися і врегулювати суперечності у президентів відсутня з усіх найважливіших пунктів порядку денного. Інакше би вже про все домовилися в Мінську. «Для нас це значить не "обережний оптимізм" і згоду усіх учасників "підтримати мирний план президента", а те, що балачки триватимуть, а люди гинутимуть. І не треба розхолоджуватися через безпідставні обіцянки і надії. Мир буде тоді і на тих умовах, на яких ми його відвоюємо, а не виторгуємо на переговорах», - така безкомпромісна позиція пана Яременка.

Оценка материала:

5.00 / 1
Після Мінська балачки лише триватимуть, а люди будуть гинути – дипломат 5.00 5 1
Політика / Україна
27.08.2014 1014
Еще материалы раздела «Україна»