<
НОВИНИ ДНЯ: "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.09.2014 2276

Операцію по звільненню Сходу України від терористів завершено - Гелетей

Міністр оборони України Валерій Гелетей впевнений, що Росія програла гібридну війну Україні. Банди терористів були майже знищені, і тому Кремль був змушений направати в Україну свою дійсну армію.  

«Наші Збройні Сили впевнено тіснили банди російських найманців, знищували диверсантів та спецпризначенців. Саме тому Кремль змушений був перейти до повномасштабного вторгнення своїх регулярних військ на територію Донбасу. Сьогодні ми вже маємо справу з дивізіями та полками. Завтра це можуть бути корпуси», - наголосив міністр.

Пан міністр вважає, що на сьогодні операцію по звільненню Сходу України від терористів завершено. «Ми маємо терміново вибудовувати оборону від Росії, яка намагається не лише закріпитись на територіях, раніше окупованих терористами, але й здійснювати наступ на інші території України. В наш дім прийшла велика війна, яку Європа не бачила з часів Другої Світової. На жаль, в такій війні втрати вже будуть обчислюватись не сотнями, а тисячами, навіть десятками тисяч. По неофіційним каналам російська сторона вже кілька разів погрожувала, що у випадку продовження спротиву, вони готові застосувати проти нас тактичну ядерну зброю», - такий висновок робить Валерій Гелетей.
Звичайно, що Кремль використовує не лише військову техніку, але потужно працює пропагандистська машина. «Заклики до зняття з посади начальника Генерального Штабу генерала Муженка – це російська провокація. Саме Муженко був архітектором українських перемог на Сході. Якби не російське вторгнення ми б неминуче завершили б активну фазу АТО вже на початку жовтня, звільнивши всю територію. Кадрові зміни мають бути спрямовані на посилення, а не на послаблення армії. За останній тиждень від командування було відсторонено 6 старших офіцерів. На їхнє місце поставлені молоді командири, які довели свою здатність в боях», - запевняє Гелетей.
Українцям треба згуртуватись і продемонструвати нашу готовність дати відсіч агресору. «Росія заплатила вже дорогу ціну за вторгнення. Сотні російських солдат та офіцерів назавжди знайшли прихисток в українському чорноземі. Критична кількість втрат неминуче протверезить Росію. Але для цього ми маємо відмовитись від панікерства і показати, що українці не збираються здаватись. Це – наша Велика Вітчизняна Війна і ми в ній неодмінно переможемо», - з таким зверненням звернувся очільник збройних сил до суспільства.

Оценка материала:

5.00 / 1
Операцію по звільненню Сходу України від терористів завершено - Гелетей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.09.2014 2276
Еще материалы раздела «Суспільство»