<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
21.11.2014 2869

«Міст Експрес» планує відкривати відділення експрес-доставки з примірочними

Логістична компанія «Міст Експрес» планує відкрити 2500 відділень в Україні для надання логістичних послуг.

 

Про це на презентації для журналістів заявив засновник та керівник компанії Ростислав Кісіль. Компанія націлена на максимальне поширення мережі по всій країні. «Це буде кожне село», - заявив керівник «Міст Експрес». Відділення будуть працювати по франшизі. Керівник компанії розраховує, що інвестиції окупляться за три роки.

До цього два роки керівництво компанії намагалося переконати представників Укрпошти надати можливість приватним логістичним операторам використовувати відділення державної пошти в якості пунктів видачі-приймання їх посилок. Дане рішення могло б перетворити збиткову Укрпошту в прибуткову державну компанію. Але переговори ні до чого не привели, і «Meest Express» вирішив відкривати власні відділення.

Серед 2500 відділень 85 будуть водночас і сервісними центрами. У цих центрах клієнти зможуть отримати кваліфіковану консультацію про те, як правильно замовити речі з закордонного інтернет-магазину. Замовити товар можна буде безпосередньо у центрі. Ще одним ноу-хау є наявність в сервісних центрах «Meest Express» примірочних, де можна буде приміряти раніше придбаний товар. Якщо замовлення не підійшло, покупець зможе без проблем і зайвої тяганини відправити його назад в магазин.

«Meest Express» підписав контракт про стратегічну співпрацю з Приватбанком, і незабаром 1300 відділень будуть оснащені постам атами «Meest Express». Крім Приватбанку, постамати будуть встановлені в супермаркетах Сільпо, АТБ, ЕКО, а також в представництвах КООПспілки.

Логістичний оператор «Міст Експрес» є одним з лідерів у сегменті експрес-доставки за форматом «двері-двері» в Україні. Компанія заснована у 2006 році і входить до складу міжнародної поштово-логістичної групи «Meest Group».

Оценка материала:

5.00 / 3
«Міст Експрес» планує відкривати відділення експрес-доставки з примірочними 5.00 5 3
Бізнес / Ринки та компанії
21.11.2014 2869
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»