НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
Бізнес
Технології
28.03.2015 3130

Apple к осени выпустит три новых iPhone

Компания Apple осенью текущего года выпустит три новых iPhone: iPhone 6s, iPhone 6s Plus и iPhone 6c.

Apple iPhone 6sи iPhone 6s Plus сохранят размеры экранов в 4,7 и 5,5-дюймов и будут оснащены более быстрым процессором Apple A9, построенном на 16-нм техпроцессе. iPhone 6c получит экран в 4 дюйма и сможет заменить технически устаревшие iPhone 5, 5s и 5c. Работать модель будет на процессоре Apple A8 с 20-нм техпроцессом.

Кроме того, новые модели будут оснащены дисплеями с покрытием Corning Gorilla Glass, выполненными по технологии TLPS с пониженным энергопотреблением.

Все новинки получат NFC и сканер отпечатков пальцев.

По материалам: Digitimes

Оценка материала:

5.00 / 1
Apple к осени выпустит три новых iPhone 5.00 5 1
Бізнес / Технології
28.03.2015 3130
Еще материалы раздела «Технології»