<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 рокувсі новини дня
Бізнес
КСВ
20.05.2015 9410

Чернівецький школяр став українським фінансовим генієм

Випускника Глибоцького ліцею з Чернівців Богдана Славуту визнано фінансовим генієм серед українських школярів. За перемогу у всеукраїнській фінансовій олімпіаді школяр отримав 50 000 гривень на подальшу освіту, повідомили Контрактам у прес-службі банку.

15 травня у Дніпропетровську визначали фінансового генія року серед випускників загальноосвітних шкіл. У фіналі всеукраїнської економічної олімпіади «Фінансовий геній», що вже третій рік поспіль проводиться ЮніорБанком, боролися 13 юних фінансистів, які отримали максимальну кількість балів у першому турі змагань. Переможцем олімпіади «Фінансовий геній» і володарем головного призу 50 000 гривень на оплату навчання у виші став випускник Глибоцького ліцею Богдан Славута.

«Гроші для мене не головне, це тільки заохочення, я був впевнений, що покажу хороший результат, – каже переможець «Фінансового генія» Богдан Славута. – Стати першим в Україні для мене велика честь».

Замість аркушів паперу та ручок учасники використовували ноутбуки та Wi-Fi, а звичні тести та завдання замінили бізнес-кейси, розроблені топ-менджерами банку. Також фіналісти пройшли захопливий квест по поверхах офісу «Дельта». І нарешті – оголошення переможця, вручення призів і подарунків Головою Правління ПриватБанку Олександром Дубілетом.

«Сьогодні школярі набагато краще за батьків розуміються на нових технологіях, активно користуються смартфонами. Багато наших послуг, мобільних додатків якраз орієнтовані на юне покоління, – говорить Олександр Дубілет. – Звичайно ж, я запрошую всіх юних фінансистів після закінчення навчання на роботу в банк, і обов'язково, коли будете вчитися, попрацюйте в Контакт-центрі, це допоможе вам навчитися комунікувати з людьми».

Всього ж за право вважатися фінансовим генієм цього року змагалися понад 1 000 випускників шкіл зі 120 міст України. Всеукраїнська економічна олімпіада для випускників середніх шкіл «Фінансовий геній» стартувала 24 березня. На відміну від академічних шкільних олімпіад, у «Фінансовому генії» можуть брати участь випускники будь-якої української школи. Протягом трьох тижнів через Інтернет конкурсанти повинні були виконати тести та завдання на різні теми з економіки, фінансів, банківської справи. Після виконання тестів і розв'язання задач всім учасникам «Фінансового генія» нараховувалися конкурсні бали, за сумою яких найкращі олімпійці пройшли до фіналу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чернівецький школяр став українським фінансовим генієм 5.00 5 2
Бізнес / КСВ
20.05.2015 9410
Еще материалы раздела «КСВ»